Lyoness.ro

     Lyoness oferă membrilor săi bani înapoi la fiecare cumpărătură. Inițial, a fost implementată în patru țări, iar acum compania a devenit activă internațional şi oferă tuturor celor implicaţi o situație unică de Win-Win-Win. Lyoness creează o rețea globală din care profită atât membrii cât și partenerii comerciali: membrii primesc bani înapoi, iar partenerii comerciali câștigă clienți fideli cărora li se acordă avantaje speciale.
     Lyoness este în acest moment activ în 28 de țări europene, precum şi în SUA, Canada, Brazilia, Emiratele Arabe Unite, Qatar, Africa de Sud și în Zona Asiatico-pacifică (Hongkong, Macao, Australia, Filipine, Tailanda) și numără în toată lumea peste 2,4 milioane de membri.

     ”Bani înapoi la fiecare cumpărătură” este motto-ul Lyoness atât pentru comunitatea internațională de cumpărători, în toate branșele, cât și pentru programul de fidelizare pentru comerțul regional, național și internațional.


     Folosiți cele 30 de zile de testare membru prin înregistrare gratuită și bucurați-vă nelimitat de toate avantajele Lyoness Cashback!
Dacă în această perioadă faceți o cumpărătură la unul din partenerii comerciali Lyoness, atunci perioada de testare se încheie şi veţi avea statutul de membru cu drepturi depline, gratuit.

     Afla mai multe pe www.lyoness.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu