Iubiri secrete sezonul 3

     Iubiri secrete a ajuns la sezonul 3 si are un rating exceptional. Serialul il puteti viziona de luni pana miercuri incepand cu ora 19:30 pana la ora 20:30. Este un serial exceptional in care se intampla foarte multe peripetii iar in acest sezon 3 sau alaturat grupului, o serie de actori noi care au facut acest serial mult mai frumos si mai placut de urmarit, ei intrand in pielea personajului intr-un timp foarte scurt. Serialul este produs in totalitate de postul de televiziune Prima TV. Acest serial este despre o poveste ce arata o serie de ipostaze dramatice cu putin umor in unele momente dar mai mult este un serial dramatic.
     Actorii jucand foarte bine rolurile cu mare atentie si cu o foarte mare pasiune pentru actorie. Daca ati vizionat pana acum macar un serial, cred ca ati observat, clipa sau scena in care se petrec actiunile sunt jucate foarte bine dand senzatia ca acest serial sa filmat dintr-o scena reala. Actorii care au ramas din primul sezon sunt: Eugen, mostenitor al unor cladiri care a devenit dintr-o data bogat de pe urma acestor cladiri. Mirce Maris, este sotul Valeriei, el este genul de om foarte distrat, cariuia nu ii pasa de nimic in afara de el, acesta sta cu Valeria doar pentru banii acesteia nu din iubire, aceasta disparut cu mult timp in urma.
     In familia Maris se creeaza o gramada de scene si aventuri care mai de care mai ciudate care se termina in totdeauna cu un suspans foarte dramatic care te face sa stai pe ganduri si sa te uiti la urmatorul serial. Acest sezon 3 este pe terminate si speram ca cei de la Prima TV si nici actorii nu se vor lasa de acest serial si vor continua serialul cu un nou sezon 4. Nu uitati urmariti in continuare Iubiri Secrete de Luni pana Miercuri incepand cu orele 19:30.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu