techschool.ro Techschool

     Daca visezi sa creezi aplicatiile care vor revolutiona Internetul in era 3.0, daca in imaginatia ta desenezi scheme ale robotilor care vor construi orasele viitorului sau daca privesti cerul cautand cu ochii mintii galaxii nevazute, atunci Tech School este locul unde poti sa intelegi stiinta din spatele tehnologiilor care vor face toate acestea posibile.

     Accepta provocarea tutorialelor interactive din cele mai interesante domenii ale viitorului – programarea web, robotica si astronomia, lasa-te inspirat de inventii si descoperiri extraordinare si beneficiaza de indrumarea celor mai importanti oameni de stiinta si vizionari romani in tehnologie pentru a-ti inscrie ideea in concursul Tech Quest.

     Creeaza-ti un cont pe TechSchool.ro si incearca sa devii explorator in astrofizica, dezvoltator in programare si transformator in robotica. Intra in sectiunea Propune o idee de proiect de la fiecare domeniu (sau apasa pe butonul Propune si tu o idee de proiect din cadrul oricarei pagini a unei idei deja inscrise) si inscrie-ti ideea revolutionara! Descrie-ti ideea in moduri cat mai creative, povesteste-ne in fel crezi ca va schimba viitorul si arata-ne – incarcand un desen si un clip video – cum visezi ca va arata proiectul tau!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu