La un pas de stele - ultimul episod

     La un pas de stele prezinta povestea a sase elevi de la Liceul de Arta care se lupta pentru a-si transforma visele in realitate si sa devina staruri in industria muzicala coreeana. Go Hye este o eleva care viseaza sa studieze muzica clasica, dar este nevoita sa renunte la dorinta ei pentru a isi ajuta tatal sa isi plateasca datoriile. Chiar si asa, Go are nevoie de alti doi elevi pentru a reusi sa formeze o trupa si sa se inscrie la Liceul de Arta Kirin. Cei doi colegi pe care reuseste sa ii convinga sunt Song Sam Dong, care traieste la tara si Jin Guk, pe care il intalneste in timp ce incearca sa scape de unul din creditorii tatalui ei. Cum isi va realiza Go Hye visele, urmariti in fiecare zi de luni pana vineri de la 17:30 pe Euforia TV.
     Euforia TV a introdus in grila sa de programe serialele drama coreene anul trecut. Datorita numarului mare de fani, Euforia TV continua si in 2012 seria succeselor internationale. Dupa "Povestea tinerei Gisaeng", "49 de zile", "Baieti de bani gata", "Gradina Secreta" si "Baiat rau", "Chip de copil ", "Pasarea spin" pe slot-ul orar L-V 17:30 urmeaza "La un pas de stele" .
     Pentru a raspunde cererii publicului, au extins deja de ceva vreme slotul serialelor coreene, difuzand de luni pana vineri de la ora 16:00 "Love you a thousand times", de "Curtezana", "Parfum de femeie" si "Promisiunea".

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu