Whiskas Delice

Sunt unii oameni care iubesc pisicile atat de mult incat si-au transformat aceasta pasiune in profesie, asa incat si-au dedicat intregul lor timp studierii si intelegerii lucrurilor care le fac pe pisici fericite si foarte fericite.
Asa sunt si expertii de la Whiskas, din cadrul Centrului Waltham pentru Nutritia Animalelor de Companie - autoritate mondiala in materie de ingrijire si nutritie a animalelor. Timp de 60 de ani, ei au petrecut 365 de zile pe an impreuna cu pisicile, incercand sa inteleaga ce-i face sa fie asa deosebiti.

 Pisica ta are nevoie de:

  - de 10 ori mai multe proteine pe kilogram-corp decat oamenii
  - anumite lipide si vitamine (ex. vitamina A) pe care organismul ei nu le   poate produce pe cale naturala
  - taurina, un aminoacid esential cu rol multiplu (influenteaza sistemul    imunitar, vederea, reproducerea), care trebuie suplimentat in hrana pisicii
  - pisicile nu simt gustul dulce
  - hrana cainilor nu este potrivita pentru pisici

Este extrem de important ca puiul tau sa aiba in fiecare zi o hrana gustoasa si completa care sa contina toate elementele necesare functionarii corecte a organismului sau. O dieta echilibrata va fi garantia ca preferatul tau va fi mereu jucaus si in forma.

Gama Whiskas Delice este preparata prin metode speciale. Astfel pastreaza cel mai bun gust si toate incredientele sanatoase de care pisicile au nevoie. Plicurile Whiskas Delice ii ofera pisicii tale un meniu 100% complet si echilibrat, fara arome sau conservanti artificiali.

Afla mai multe pe http://www.whiskas.ro/whiskas-delice.html


 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu