Sistemul medical Medlife

  MedLife este compania care isi dedica toate resursele pentru a asigura fiecarui client servicii medicale profesioniste la cele mai inalte standarde, bazate pe un suport tehnologic de ultima generatie, in conditii impecabile de siguranta si confort.

  Sanatatea este profesia si pasiunea lor, iar obiectivul lor este sa imbunatatim calitatea vietii fiecarui pacient care ne trece pragul. Accesul la serviciile noastre este facilitat de sistemul integrat pe care il aplica: ambulatoriu, spital, laborator de analize, farmacie, imagistica, abonamente corporate.
In beneficiul dumneavoastra ei au o experienta de 15 ani de activitate pe piata serviciilor medicale private din Romania.

  Momente importante in istoria MedLife
1996 – au deschis prima clinica MedLife, care oferea servicii de planning familial si suport medical cuplurilor tinere. Clinica avea patru specialitati medicale: Pediatrie, Obstetrica-Ginecologie, Oftalmologie si Medicina Interna.

2007 – au inaugurat cel mai mare spital privat din Romania – Life Memorial Hospital, primul spital din tara care corespunde celor mai inalte standarde internationale de calitate.

2011 - A fost anul cu cele mai multe investitii realizate de MedLife. La inceputul anului auachizitionat Spitalului Genesys din Arad, am continuat cu lansarea Hyperclinicii MedLife Titan si Spitalul de Pediatrie, primul spital privat de pediatrie din Romania. In luna septembrie, au deschis un spital pluridisciplinar la Brasov si am finalizat achizitia Maternitatii Eva in Brasov, iar la finalul anului, au deschis clinica de dermatologie estetica – DermaLife si Spitalul de Ortopedie si Traumatologie, primul spital privat din Romania dedicat afectiunilor sistemului osteo-articular. Au incheiat anul cu deschiderea Centrului de Herniologie.

Pentru adresa si alte informatii intrati pe https://www.medlife.ro/

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu