Coloram Romania | Coloramromania.evz.ro

 Coloramromania.evz.ro

”Evenimentul zilei” își propune să aducă în prim- plan faptul că România nu este reprezentată doar de corupție, crime, violuri, catastrofe, mizerie, ci are și reprezentanți remarcabili, locuri care îți rămân în suflet, experiențe pozitive.
Trimite-ne o poveste despre o persoană care te-a impresionat, ți-a schimbat viața sau despre un loc în România în care te-ai simțit cel mai bine, loc în care ai reveni oricând.
Incepand din 1 februarie, in fiecare luni va fi publicata in „Evenimentul zilei” o poveste frumoasa, o experienta de viata a unei personalitati din Romania. Cititorii vor fi invitati sa trimita si ei sau sa incarce pe coloramromania.evz.ro o poveste, o fotografie sau un desen despre locurile care i-au ramas in suflet, despre romanii care i-au impresionat, despre experientele pe care le-au trait in Romania si care le-au marcat existenta. Echipa redactionala va alege in fiecare saptamana cea mai interesanta poveste si va fi publicata alaturi de povestea vedetei din saptamana urmatoare.
Pe site-ul campaniei (coloramromania.evz.ro) vor fi publicate toate povestile si imaginile primite. In fiecare saptamana va fi premiata cea mai frumoasa imagine. Lunar, cititorii vor putea vota, dintr-o selectie a echipei EVZ, cea mai frumoasa poveste si cea mai frumoasa imagine, care vor fi, deasemenea, premiate.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu