Ceta123.ro CETA 123

   CETA-01 este un aparat combinat electric, monofazic care asigura incalzirea si recircularea apei in instalatia de calorifere, la o temperatura de pana la 75 grade C. Puterea maxima de incalzire este corelata cu capacitatea standard de incarcare a retelelor electrice de uz casnic romanesti.

    Se poate utiliza in apartamente, case, birouri, case de vacanta, ateliere, spatii comerciale, fiind foarte eficienta pentru suprafete ce nu depasesc 170 mc (70mp). Pentru suprafete mai mari se pot folosi centrale cu putere mai mare (necesita instalatie trifazica). Performanta si eficienta finala a centralei este strans legata de gradul de etansare a peretilor fata de exterior.

    Incalzirea agentului termic se realizeaza cu un element de incalzire electric de mare performanta, prevazut cu un electrod. Este caracterizat printr-un sistem inalt de siguranta.

    Din punct de vedere tehnic, utilizarea energiei electrice pentru incalzirea cladirilor prezinta multiple avantaje in raport cu celelalte sisteme de incalzire bazate pe folosirea combustibililor clasici. Aceasta face ca energia electrica sa fie privita ca un viitor potential energetic pentru nevoile gospodaresti.
    In sprijinul ideii de utilizare pe scara larga, in viitor, a acestei forme de energie se pot mentiona cateva avantaje: eliminarea surselor termice si odata cu ele si a produselor secundare (gaze nocive, poluanti), simplificarea operatiunilor de exploatare, contorizarea riguroasa a consumurilor individuale
cresterea gradului de automatizare, mergand pana la programarea stricta a orelor de functionare (noapte-zi) randament termic de 99%.
    Toate acestea fac din CETA-01 un aparat sigur, economic, usor de intretinut, usor de montat care utilizeaza o energie nepoluanta, accesibila fara amenajari speciale si care va poate asigura independenta si confortul termic al locuintei.

Pentru mai multe informatii si delatii tehnice intrati pe siteul oficial http://www.ceta123.ro/

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu