Radioul lui Mos craciun

Din 1 decembrie, Radioul lui Mos Craciun revine, pentru al treilea an la rand, pe frecventele Magic FM din toata tara si le aduce romanilor în dar cele mai frumoase cantece de sezon.

"In fiecare an facem în asa fel încat Radioul lui Mos Craciun sa sune magic si sa împlineasca tot mai multe dorinte. Fiecare an este special, în fiecare an Mos Craciun e altfel, asa ca si anul acesta Radioul lui Mos Craciun va fi spectaculos diferit. Veti descoperi ascultand Magic FM!", spune Liana Stanciu.

Clipele minunate din preajma sarbatorilor, clipe petrecute alaturi de cei dragi, au nevoie de o muzica speciala. Tocmai de aceea, si anul acesta va daruim Radioul lui Mos Craciun. Cea mai frumoasa colectie de muzica de iarna se va auzi pe frecventele magice de la 1 decembrie pana în ultima zi de Craciun, pe 27 decembrie.


"Si anul acesta le oferim ascultatorilor cea mai frumoasa muzica de sezon si ii invitam sa ne spuna, pe site-ul www.magicfm.ro, ce cantece vor sa auda. In luna decembrie, frecventele Magic FM iti vor aduce in casa hituri internationale de iarna si, in apropierea Craciunului, o multime de colinde romanesti ", spune în cor echipa Magic FM.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu