Horoscop pentru 2012 - Afla noutatile in horoscop pentru noul an

In 2012 vor fi doua momente cheie din punct de vedere astrologic care depind de tranzitul planetei Jupiter din zodia Taurului in zodia Gemenilor.

Cei nascuti in zodia Berbec se pare ca vor avea noroc de bani. Si in plus vor avea succes in toate proiectele legate de comunicare si invatamant. In special daca vor sa faca studii in strainatate. Toamna lui 2012 vine cu vesti bune pe plan sentimental. Berbecii isi vor gasi un partener de cuplu serios. Se intrevede chiar o casatorie.

Taurul ramane si in prima parte a anului viitor vedeta zodiacului. Asa ca nativii au parte de o perfuzie cu succes pe toate planurile. Din luna iunie taurii vor fructifica roadele notorietatii castigate vreme de un an. Vesti bune pentru nativi si din punct de vedere financiar. Vor aparea contracte si colaborari foarte avantajoase. Nativii vor munci la fel de mult ca in 2011 dar in 2012 vor avea parte pe langa notorietate si bani de respectul celor din jur. Atentie insa la relatia de cuplu pentru ca anul viitor nativii vor fi supusi testului de rezistenta in relatia cu partenerul de viata. Daca taurii vor trece de aceasta incercare este posibil sa aduca pe lume un copil. Cel mai sensibil punct al nativilor ramane sanatatea de care trebuie sa aiba mare grija.


Si Gemenii trebuie sa se ingrijeasca de sanatate in special in prima parte a anului. In plus, daca nativii o sa-si puna in ordine proiectele de afaceri le vor si realiza pana la sfarsitul lui 2012. Gemenii vor rezolva problema locuintei si este posibil chiar sa-si schimbe masina. Din 11 iunie Gemenii vor fi declarati oficial vedeta zodiacului pentru ca Jupiter intra in zodia lor. Este ca o gura de aer pentru nativi mai ales pe plan sentimental. Dupa ce Saturn i-a obligat pe gemeni vreme de trei ani sa-si schimbe atitudinea fata de paretenerul de cuplu si sa-si exprime altfel sentimentele nativii vor avea in sfarsit parte de fericire si stabilitate in cuplu.

Cei nascuti in zodia Rac vor renunta in 2012 la autoizolarea care ii caracterizeaza si vor regandi relatiile cu prietenii. Nativii au toate indiciile sa se implice trup si suflet in actiuni caritabile, fundatii si asociatii. Din vara anului viitor cei nascuti in zodia Rac isi vor rezolva o problema de sanatate pe care au neglijat-o de ceva vreme. Deasemenea pot definitiva constructia unei locuinte sau renovarea ei. Unii o sa se ocupe de amenajarea casei parintesti. Atentia trebuie indreptata insa asupra familiei deoarece ar putea sa apara mici probleme cu parintii sau bunicii. Anul viitor le va aduce Racilor si curajul de a face o schimbare in cariera.

Cea mai buna veste pentru nativii din Leu este ca pot sa fie fericiti in dragoste si sa si dureze!!! Este posibil chiar sa se casatoreasca. 2012 le va aduce Leilor un mare succes in cariera. In ultima parte a anului nativii pot si cooptati in diverse organizatii pentru a le impartasi si altora din experienta lor. In primele patru luni ale anului vor cheltui multi bani. Vestea buna este ca nu vor ramane lefteri ci chiar vor incepe sa incaseze si mai multi datorita flerului lor in afaceri. Grija la sanatate si la deplasarile in strainatate.

Afla mai multe aici: http://www.acasatv.ro/emisiuni/vezi-ce-spune-horoscopul-pentru-2012-video.html

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu