Canon - Daruieste-ti bucuria culorilor de sarbatori | Cumpara o camera si primesti o imprimanta cadou


Pentru a intra în posesia premiilor garantate, Participantii trebuie sa respecte urmatoarele conditii, in mod cumulativ:
a) Sa achizitioneze un aparat foto digital Canon seria EOS în intervalul 1-31.12.2011
b) Sa trimita la adresa de e-mail canon@marathonservices.ro un scan al facturii fiscale, un scan al bonului fiscal, numele complet si o adresa de corespondenta corecta si completa pentru expedierea premiului, in termen de 5 zile de la achizitia produsului
c) Achizitia trebuie facuta de la magazinele partenere Canon : Altex, Media Galaxy, Domo, Flanco, F64, Digiland, Foto Hobby, Sinpro, Metro, Real, Carrefour, emag.ro, cel.ro, marketonline.ro, evomag.ro, 3e.ro, magazinultau.ro, pcgarage.ro. altex.ro, domo.ro, flanco.ro, mediagalaxy.ro.
d) Sa poata dovedi achizitionarea produselor marca Canon participante la Campanie in cantitate de minim 1 bucata.
Bonul fiscal/factura fiscala care atesta achizitionarea produselor participante la Campanie trebuie sa fie emis de catre magazinele mentionate in Regulament. De asemenea, bonul fiscal trebuie sa fie emis in zilele derularii Campaniei in magazinul respectiv.

1 comentarii:

Anonim spunea...

Buna ziua,

I s-a intimplat cuiva sa nu ii raspunda nimeni din cadrul promotiei dupa mai mult de o saptamina de la trtimiterea mailului?

Trimiteți un comentariu