Bratara Power balance

     Power Balance este o tehnologie performanta ce foloseste holograme in care au fost incorporate anumite frecvente ce reactioneaza in mod pozitiv in contact cu campul energetic natural al corpului.
PB este echivalent cu echilibru, putere, flexibilitate.
      Bratarile Power Balance sunt produse din silicon chirurgical proiectate sa reziste in timp, sunt flexibile si se intind usor pentru a putea fi puse la mana si de asemenea sunt foarte confortabile. Au incorporate doua holograme Power Balance, iar aspectul general se potriveste la orice tinuta.

      Exista o gama standard de marimi in sistemul european : S – small (17,5 cm), M – medium (19 cm) si L – large (20,5 cm). Culorile sunt: alb, negru, albastru (mai multe nuante), galbe, roz, rosu si transparent. De asemenea la anumite culori exista posibilitatea de a alege culoarea cu care sunt scrise marca si logo-ul pe bratara.

Cum functioneaza
      Aproape orice obiect are o frecventa inerenta inauntru. Anumite frecvente reactioneaza pozitiv cu corpul iar altele negativ. Atunci cand holograma intra in contact cu campul energetic al corpului permite acestuia sa interactioneze frecventa naturala si benefica stocata in holograma. Asta se reflecta in imbunatatirea campului energetic din tot corpul.

      Beneficiile sunt clare: raspuns sinaptic mai rapid (functiile creierului), raspuns marit al muschilor (atat la viteza cat si la putere), stamina marita (aprot mai bun de oxigen si recuperare), flexibilitate mai mare (recuperare fizica mai rapida) si o imbunatatire vizibila a echilibrului gravitational.Cam asta ar trebui sa faca aceasta bratara dupa spusele producatorului. Vad ca mai nou si cei de la Groupon ofera cupoane pentru astfel de bratari. Un lucru e sigur: daca esti prost, cumperi.

La fel poti manca spanac crezand ca te face Popeye. Ei nici macar nu se lauda ca ar avea ceva componente chimice mai rar intalnite, nu, ei spun ca e o holograma in acea bratara, holograma care o gasesti si pe un CD original, deci trebuie sa fii inapt complet sa crezi ca e mai mult decat Placebo.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu