Yves rocher catalog

Yves Rocher (7 aprilie 1930 – 26 decembere 2009) a fost un om de afaceri francez care a înființat compania care-i poartă numele. Născut în aprilie 1930 la Gacilly, un orașel din Bretania, în vestul Franței, al cărui primar a fost din 1962 până în 2008, Yves Rocher a fondat marca de cosmetice în 1959, bazându-și afacerea, pe de o parte, pe alegerea extraselor din plante și refuzând orice produs sintetic, iar pe de alta parte privilegiind vânzarile la distanță.


De peste 50 de ani, natura este sursă de inspiraţie pentru produselor sale de frumuseţe, de aceea Yves Rocher plasează în centrul preocupărilor sale protejarea naturii şi a mediului înconjurător.


Yves Rocher tratează imediat comanda Dvs. de produse. Coletul este livrat în termen de 5-6 zile la oficiul poştal de care aparţineţi. Yves Rocher a negociat cheltuilelile de expediere la cel mai corect nivel, acestea fiind de xx RON pentru o comandă mai mică de xx RON. Yves Rocher vă oferă cheltuielile de expediere pentru comenzi de minim 90 RON.

Pentru calalogul de produse intrati pe http://www.yves-rocher.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu