Vom putea trai 150 de ani

În cel mult 5 ani va fi inventată o pastilă miraculoasă care ne va permite să trăim până la 150 de ani fără probleme de sănatate, este de părere un om de ştiinţă australian.

Peter Smith, de la Universitatea New South Wales din Sydney spune că un astfel de medicament va ajuta organismul uman să se repare singur. Omul de ştiinţă susţine că cei care se nasc în prezent pot atinge fără probleme vârsta de 100 de ani graţie acestui medicament care ajută organismul uman să "se repare" singur.

Profesorul David Sinclair de la Universitatea Harvard, susţine că organismul nostru are o capacitate extraordinară de regenerare. Acesta crede că se pot atinge vârste de 150 de ani în viitorul apropriat.

"Corpul nostru are o capacitate extraordinară de regenerare. Cred că speranţele noastre de a prelungi viaţa cu câteva decenii sunt acum reale ", spune Sinclair.

David Sinclair susţine că în prezent se studiază un compus care va fi de 1000 de ori mai puternic decât resveratrolul, substanţă care se găseşte în vinul roşu şi care poate prelungi viaţa viermilor, a muştelor de fructe şi a şoarecilor.

Baroness Susan Greenfield, neurolog la Universitatea din Oxford, consideră ca omul ar putea începe o a doua carieră după 65 de ani.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu