Testulcondimentelor.ro

Incearca noul condiment universal Knorr Legume in Bucate in mancarurile pe care le gatesti si poti castiga renovarea bucatariei tale, plus produse din gama Knorr in valoare de 1000 de Euro, pentru tot anul.

Urmareste testele realizate de unul dintre bucatarii Knorr si afla cum se transforma mancarurile cu Legume in Bucate, fata de cele preparate cu granule. Iar daca inca nu esti convins si vrei sa testezi singur produsul, inscrie-te in concursul Knorr, povesteste-ne cum a iesit mancarea ta preferata cu bucatile mari de legume si noi te premiem.


Knorr Legume in Bucate este ajutorul pe care il asteptai demult in bucataria ta. Bunatatile precum: morcovul, ceapa, patrunjelul sau ardeiul gras si-au unit fortele in noul produs de la Knorr, pentru ca tu sa-i surprinzi pe cei dragi cu mancaruri gustoase si aspectoase. Un asemenea amestec delicios face ca preparatele obisnuite sa capete arome irezistibile! Legume in Bucate contine de 10 ori mai multe legume (51%) decat granulele obisnuite. Iar asta se vede… cu ochiul liber! Orice mancare gatita cu noul condiment universal va fi plina de legume variate, deci de savoare.

Pentru a face diferite teste intra pe www.testulcondimentelor.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu