Tatuaje scrisuri

 Tatuaje scrisuri

       In unele culturi tatuajul este o modalitate de a-ti decora corpul. In multe tari precum Japonia, India este o arta foarte comuna si adesea o componenta a practicilor religioase.In partea indoneziana a insulei Borneo cand un adolescent se intorcea de la vanatoarea de mistreti era decorat pe umeri cu un tatuaj .In Noua Zeelanda triburile maouri isi considerau corpul o bucata de lemn si foloseau cutitase din os pentru a-si "ciopli" in piele tatuajele, dupa aceea turnau culori in acele rani.
        In India si Thailanda ritualurile de tatuare erau realizate de catre calugarii care purtau semnificatie mitica si care insemnau pe corp tatuaje cu puteri magice. Femeile persane considerau tatuajele ca insemne ale frumusetii. In America de Nord tatuajele semnificau statutul marital si erau pozitionate pe obrazul femeii. In Estul mijlociu pe vremea Vechiului Testament, tatuajul semnifica venerarea zeitatilor de catre pagani.Moise a fost un sustinator al tatuajelor, folosindu-le cu scopul de a comemora eliberarea sclavilor evrei din Egipt. La romani marile familii domnesti Basarabii si Musatinii cu toate ramurile lor descendente isi tatuau copii cu simbolul dinastic.

Pentru a vedea mai multe tipuri de scrisuri si exemple de tatuaje intrati aici: http://www.roxy-tattoo.com/galerie-foto-tatuaje/toate-tatuajele/

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu