Stapana inimii ultimul episod

 Stapana inimii ultimul episod

În anii 1950, Muzaffer, unul din cei mai bogaţi moşieri din Turcia, se îndrăgosteşte nebuneşte de Gullu, o fată simplă, muncitoare într-una din fabricile sale.

Gullu (Ozgu Namal) este o fată foarte frumoasă dar foarte săracă, care lucrează la una dintre fabricile lui Muzaffer (Mehmet Aslantug), cel mai mare bogătaş din Adana (oraş situat în sudul Turciei).


Gullu este îndrăgostită de Kemal (Câner Cindoruk), angajat ca mecanic în aceeaşi fabrică. Cei doi se iubesc foarte mult şi doresc să îşi întemeieze o familie imediat ce ea va împlini 18 ani. Din cauză că îl iubeşte pe Kemal dar şi pentru că nu aduce familiei toţi banii pe care îi câştigă la fabrică, Gullu a fost agresată de aceştia de foarte multe ori, bătăile fiind la ordinea zilei. Familia se opune cu vehemenţă acestei relaţii pentru că vor ca viitorul soţ al feţei să fie un bogătaş, să îi scoată din sărăcie şi încearcă cu disperare să o mărite cu nepotul proprietarului fabricii, Ramazan (Necip Memili) care oferă o mulţime de bani pentru ea.

Bogătaşul Muzaffer revine în Adana, după o călătorie de 6 luni prin Europa, iar acest lucru îi va schimba cu totul destinul lui Gullu.

Povestea căpătată o mai mare intensitate când Muzaffer o întâlneşte pe frumoasa fată. Muzaffer era văzut ca un om indiferent, total dezinteresat de muncitorii care lucrau în fabrica lui, lăsându-i pe aceştia de cele mai multe ori fără salarii şi lipsindu-i de orice drepturi. Asta până când frumoasa Gullu îi va cere socoteală bogătaşului pentru lipsurile pe care muncitorii le îndură de atâta timp.

Muzaffer este cucerit de frumuseţea şi curajul fetei şi va face totul pentru ca aceasta să îi devină soţie. Gullu devine astfel, stăpâna moşiei.

Ce sens va da ea, prosperităţii, admiraţiei de care se bucură şi puterii pe care o are asupra oamenilor, acum, când viaţa ei s-a schimbat radical? Îi va ajuta ea pe săraci, pe oamenii lângă care a crescut, sau îi va trata cu indiferenţă şi îi va exploata ca pe nişte sclavi?

Urmareste Stapana inimii pe Kanal D

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu