Pariu cu viata ultimul episod

       In episoadele ce alcatuiesc noul serial Pariu cu Viata live vom despcoperii povestea tinerilor ce se infrunta cu greutatile vietii si care impartasesc pe parcursul serialului bucuriile si dramele la care ne supune cruda realitate a vietii de zi cu zi.
       Serialul Pariu cu viaţa înseamnă 20 de tineri talentaţi şi plini de viaţă, actori consacraţi, o echipă de regizori talentaţi, o echipă de profesionişti care şi-a dovedit, cu fiecare proiect, valoarea. Doar 20 de tineri au reuşit să-şi vada visul implinit şi au format cea mai nouă trupă din showbizul romanesc, "LaLa
Band".Adela Popescu, Diana Dumitrescu, Mădălina Drăghici, Radu Vâlcan, Alexandru Papadopol sau Costin Sforaru vor da viaţă unor personaje care îi vor cuceri pe telespectatori postului Pro TV.
       Pariu cu Viata este serialul muzical destinat in mod special tuturor adolescentilor rebeli si care vor sa traiasca viata in ritm de dans. Urmareste Pariu cu Viata ultimul episod difuzat pe Pro Tv in reluare sau postat online pe pagina oficiala Pro TV.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu