Mireasa pentru fiul meu online

 Mireasa pentru fiul meu

Cel mai iubit reality show matrimonial din Romania, vine mai aproape, la Antena 1, aveti parte de surprize de proportii.

Un sezon spectaculos, avand-o ca gazda pe Mirela Boureanu Vaida, aduce din nou in centrul atentiei povesti de dragoste, intamplari spectaculoase, reguli dure, confruntari acide, emotii, suspans si multe provocari.


Reality show-ul matrimonial care a reusit sa creeze dependenta timp de cinci sezoane in randul telespectatorilor din Romania, vine mai aproape, la Antena 1. Mireasa pentru fiul meu va aduce din nou in centrul atentiei povesti de dragoste, intamplari spectaculoase, reguli dure, confruntari acide, emotii, suspans si multe provocari.

Caravana Mireasa pentru fiul meu se pregateste sa strabata tara in lung si in lat in cautarea concurentilor. Din 25 iulie, toti cei care vor sa-si puna pirostriile, sunt asteptati la castingul national, derulat in nu mai putin de 21 de orase din Romania. Toate fetele bune de maritat, potentialii gineri si toate mamele care isi viseaza baietii miri se pot prezenta impreuna cu acestia la preselectiile organizate de Antena 1

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu