Luptatorul baek dong soo ultimul episod

Warrior Baek Dong-soo (Luptătorul Baek Doong-soo ) este o dramă istorică plină de acţiune -fusion sageuk – despre un mare războinic pe nume Baek Dong-soo (interpretat de către actorul Ji Chang-wook), care şi-a perfecţionat stilul de luptă, învăţând diferite stiluri ale artelor marţiale din Coreea, Japonia şi China. A trăit o viaţă plină de încercări, si fiind ambiţios din fire a încercat să fie un adevărat cavaler prin faptele sale. Rivalul său este un luptător misterios, la fel de abil ca şi el.
Warrior Baek Dong-soo, va avea premiera pe 4 iulie anul curent, pe canalul SBS şi va rula pe micile ecrane în zilele de luni şi marţi.


În această dramă, Yoo Seung-ho, va interpreta un rol negativ (primul de acest gen din cariera sa de actor). El îi va da viaţă lui Yeo-woon, rivalul lui Baek Dong-soo, un personaj întunecat şi misterios, care este un membru foarte important al unei organizaţii secrete, organizaţie care urmăreşte asasinarea regelui Jeongjo. Acest Yeo-woon este prezentat ca fiind un maestru al sabiei, un foarte bun arcaş, un călăreţ desăvârşit şi bineînţeles va excela şi în practicarea artelor marţiale. Dacă este aşa, atunci sigur îmi va plăcea să-l văd pe Yoo Seung-ho în acest rol de asasin, care înfruntă gărzile care-l apără pe regele Jeongjo. Va fi o schimbare destul de importantă pentru Yoo Seung-ho, deorece în Coreea el a primit apelativul de Frăţior al Coreei, aceasta datorându-se şi faptului că el a interpretat foarte multe personaje care au plăcut publicului, majoritatea dintre ele fiind viitori regi cum ar fi rolurile interpretate din Legend, King and I, Queen Seon-deok. Cine ştie poate va fi varianta masculină a lui Mi-shil – lol- . Nu vom şti asta decât după ce va începe serialul.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu