Dr Chang Tea formula

Dr. Chang (92 ani) este considerat cel mai mare specialist in medicina traditionala chineza, pe care o practica de peste 68 ani. El insusi este o adevarata enciclopedie, cunoscand puterile tamaduitoare ale plantelor folosite de aceasta medicina straveche de peste 5.000 ani. Nu este de mirare ca mari nume din medicina internationala il consulta in mod regulat.

In ultimii 20 ani, acesti mari specialisti de talie internationala au inceput sa il descoasa despre procedeul natural pe care il prescria pacientilor, care ii cereau ajutorul deoarece nu mai reuseau sa slabeasca.

Acest uimitor amestec de 3 ceaiuri verzi organice poseda urmatoarele proprietati:

* mareste de 2,5 ori numarul de calorii
arse zilnic
* scade cu 83% absorbtia grasimilor
ingerate
* dubleaza digerarea alimentelor in
intestin
* regleaza secretia de insulina,scazand pofta
de mancare si suprimand dorinta de rontait
* elimina 91% din zaharurile ingerate

Iata cele 3 ceaiuri verzi organice cu ajutorul carora veti slabi 4, 10, 20, 30 kg sau mai mult:

Ceaiul Wu Long este cel mai rar si mai scump ceai din familia Wuyi. Pe langa faptul ca este o comoara pentru sanatate, este un puternic devorator de grasime.

Ceaiul Pu Erh este bogat in antioxidanti, scade nivelul colesterolului si accelereaza digestia. De asemenea, diminueaza stresul si pofta de mancare.

Ceaiul Sencha contine catehina - un polifenol ce permite asimilarea zaharurilor si eliminarea depozitelor de grasime. Reactiveaza metabolismul.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu