www.fabricademasini.ro

www.fabricademasini.ro

Dacia relanseaza Fabrica de Masini, un joc online de aventura si calatorie ce recreaza in mediul virtual toate experientele din viata reala pe care le antreneaza utilizarea unei masini, a anuntat producatorul auto. Mai mult, concurentii participa direct la fabricarea propriilor autoturisme si sunt apoi incurajati sa-si organizeze traseele intr-un mod cat mai eficient, astfel incat sa acumuleze puncte.

Mecanismul de joc al acestei editii nu se limiteaza la o componenta cantitativa – parcurgerea unui numar cat mai mare de kilometri -, ci incurajeaza si cunoasterea unor obiective turistice din tara si din Europa. Concurentii vor trimite prietenilor vederi care fac referire la destinatiile vizitate, iar reactiile acestora se vor masura la final in puncte. Pentru un acces cat mai usor la interfata de joc, editia a doua vine si cu o aplicatie de Facebook, astfel incat cei interesati pot juca direct din contul lor personal.

Concursul Fabrica de Masini 2 se desfasoara pana la data de 27 noiembrie. Jocul online interactiv revine cu o noua interfata grafica, un nou mecanism de joc si premii.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu