Vreau pe cineva - Euforia tv

Vreau pe cineva cea mai recenta emisiune de dating din Romania este acum la Euforia TV. Originile sale le gasim in show-ul Dating game, cea mai veche emisiune de dating din lume. Formatul a fost conceput in SUA, in 1965, de catre Sony Entertaiment. Din acel moment emisiunea a inceput sa fie difuzata in peste 35 de tari, iar din 19 septembrie pe piata din Romania. In fiecare zi in studio vor fi invitate sase persoane: patru baieti si doua fete.

Cei prezenti trebuie ca la momentul respectiv sa nu fie implicati in nicio relatie sentimentala si sa nu se cunoasca intre ei dinainte sau in culisele emisunii. Pe tot parcursul show-ului ei nu se vor vedea, despartiti fiind de un paravan. Emisiunea va avea patru runde:

Runda 1 - Prima impresie Fetele vor adresa pe rand cate o intrebare fiecaruia dintre cei patru baieti. In functie de raspunsurile primite ele vor nominaliza baiatul pe care vor sa il elimine. In cazul in care nu se poate face o departajare si o eliminare, se va adresa o intrebare suplimentara menita sa ne lamureasca care va fi primul baiat care paraseste lupta.

Runda 2 - Viata de zi cu zi In joc au ramas acum acum doua fete si trei baieti. Este randul baietilor de aceasta data sa adreseze cate o intrebare fetelor, iar la final o intrebare de baraj. In functie de raspunsuri, una dintre fete va fi eliminata.

Runda 3 - Relatii personale Fata ramasa in joc va adresa cate doua intrebari celor trei baieti ramasi in joc. Dupa adresarea intrebarilor, baietii au zece secunde pentru a convinge fata aflata de cealalta parte a paravanului sa nu ii elimine. Insa, la final, unul dintre baieti va parasi cursa.

Runda 4 - Viata privata Este cea mai dura runda dintre toate. Cei doi baieti ramasi in cursa vor raspunde in mod obligatoriu unor intrebari provocatoare legate de aspectele intime ale vietii lor. La final fata va adresa o intrebare privata, la fel de spectaculoasa, care va avea rolul de a lamuri concurenta asupra celui care va parasi platoul si celui care va ramane atunci cand paravanul dintre ei va fi indepartat.

SE TRAGE PARAVANUL! Dupa ce ultima eliminare este facuta, paravanul este tras, iar cei doi se vad pentru prima data. Dupa primele impresii vor decide daca vor sa formeze sau nu un cuplu. In fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 16:00, vor fi prezenti in platou alti 6 concurenti. Duminica, incepand cu 17:30, cei doi finalisti ai fiecarei zile - deci cinci cupluri - vor merge fiecare la intalnire, iar noi vom afla daca au decid sau nu sa ramana impreuna.

1 comentarii:

Anonim spunea...

Draguta emisiune, draguta moderatoare .

Trimiteți un comentariu