Primul Ferrari cu tractiune 4×4 din istorie

Ferrari FF, primul automobil cu tractiune 4×4 din istoria marcii sport de lux italiene, a fost lansat marti, 20 septembrie, in Romania, de personalitati de top. Sase romani si-au comandat deja masina, care costa peste 200.000 euro, insa numarul alocat tarii noastre este de patru exemplare pentru acest an, iar pentru 2012 cifrele sunt inca necunoscute.
Pilotul Ferrari Giancarlo Fisichella, vicepresedintele Ferrari Enrico Galliera, presedintele Forza Rossa, Ion Bazac, si ambasadorul Italiei la Bucuresti, Mario Cospito, au fost personalitatile care au marcat lansarea in Romania a neconventionalului Ferrari FF.

Numele automobilului, FF, vine de la Ferrari Four (Ferrari Patru – patru scaune, tractiune integrala 4×4). FF este primul automobil Ferrari echipat cu tractiune integrala si, de asemenea, este pentru prima data cand celebrul producator auto italian lanseaza un automobil atat de practic.

Pentru imagini cu noul ferarri intrati aici: http://0-100.hotnews.ro/foto/standul-ferrari-la-geneva-2011/poza/10788/#WPshowroom

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu