Leroy Merlin Romania LeroyMerlin.ro

Actor important pe piaţa mondială a bricolajului, Leroy Merlin îndrumă oamenii în implementarea propriilor proiecte.

Companie inovatoare din cadrului GROUPE ADEO, Leroy Merlin este specializată în vânzarea de produse şi soluţii cu o promisiune unică: aceea de a oferi soluţii de îmbunătăţire a căminului fiecăruia.
Înfiinţată în Franţa în 1923, firma Leroy Merlin s-a lansat pe plan internaţional în anii ‘80 şi îşi continuă extinderea deschizând magazine în diferite părţi ale lumii.


Numarul patru la nivel mondial pe piata de bricolaj intra in Romania cu "preturi inegalabile" si servicii unice in piata. Aproximativ 90% dintre produse sunt "made in Romania", sau distribuite de romani.

"Leroy Merlin reinventeaza preturile mici", scrie mare pe un afis ancorat de primul magazin Leroy Merlin din Romania, amplasat pe Soseaua Chitila, in cadrul proiectului Colloseum.

Aceasta este de fapt si strategia retailerului Do IT Yourself, sumarizata in sloganul "preturi uimitoare pentru case primitoare". Leroy Merlin vrea sa isi spulbere concurenta prin preturi mici si servicii in plus fata de celelalte 7 mari lanturi existente deja pe piata autohtona. Scopul final este de a deveni lider pe o piata estimata la un miliard de euro.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu