Top filme 2011 imdb

Top filme 2011 imdb: Primele 15 filme cele mai asteptate pentru aceasta perioda a anului.
 

Topul filmelor verii in 2011  1. Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2
Ultimul capitol al seriei ii gaseste pe Harry, Ron si Hermione in continua lor cautare a celor trei Horcruxes ramase si uciderea lui Dark Lor2. Cowboys & Aliens
O nava spatiala aterizeaza in Arizona in 1873 cu decizia de a pune stapanire pe Pamant si sunt decisi sa inceapa cu Vestul Salbatic. O mana de cowboy le stau in cale, printre care Daniel Craig si Harrison Ford.3. Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
Jack Sparrow si Barbossa se lanseaza in cautarea unui izvor al tineretii. Blackbeard si fiica sa sunt de asemenea in cautarea acestuia.


4. Super 8
Dupa un accident devastator de tren, in vara anului 1979, un grup e prieteni dintr-un oras american incep sa observe fenomene inexplicabile in orasul lor. Acestia incep sa investigheze intamplarile. Film regizat de Spielberg.

5. Green Lantern
Un pilot d eincercare primeste un inel mistic verde cu ajutorul caruia capata puteri supranaturale. De asemenea, este acceptat intr-un escadron intergalactic insarcinat cu mentinerea pacii in univers.


6. Larry Crowne
Dupa ce si-a pierdut slujba, un barbat de varsta mijlocie se reinventeaza mergand inapoi la colegiu. In rolurile principale Tom Hanks si Julia Roberts.
7. The Tree of Life
Cu Brd Pitt si Sean Penn, povestea este centrata in jurul valorilor unei familii cu baieti din ani 1950.

8. Friends with Benefits
In timp ce incearca sa evite cliseele din comediile romantice Hollywoodiene, Dylan (Timberlake) si Jamie (Kunis) descopera ca adaugarea picanteriilor sexuale la prietenia lor nu duce la complicatii.

9. The Hangover Part II

La doi ani de la petrecerea burlacilor in Las Vegas, Phil, Stu, Alan si cu Doug pleaca in Thailanda pentru nunta lui Stu. Toate planurile pentru nunta lui Stu o iau razna in momentul in care baietii se decid sa sarbatoreasca evenimentul.

10. One Day
Dupa ce au petrecut noaptea impreuna dupa petrecerea de absolvire a colegiului, Dexter si Em decid sa isi petreaca o data pe an o zi impreuna pentru a isi testa sentimentele unul fata de altul.

11. Bad Teacher
O comedie centrat in jurul unui profesoare de gimnaziu, care, dupa ce a fost parasita de iubitul mult mai batran si mult mai bogat, aceasta (Cameron Diaz), incepe sa curteze un coleg.

12. Something Borrowed
Un film in care valorile umane sunt analizate din punctul de vedere al prieteniei dintr oameni si secretele stranse in jurul acestora.

13. Another Earth
In noaptea in care descopera o planeta similara cu Pamantul in univers, un student ambitios si tanar loveste un compozitor intr-un tragic accident auto.

14. Crazy, Stupid, Love.
Viata unui tata aflat intr-o criza conjugala care incearca sa gestioneze relatiile cu copii sai.

15. 30 Minutes or Less
Doi talhari tinerei si fara experienta planuiesc sa rapeasca un tip care livreaza pizza, sa ii monteze o curea cu explozibil la piept, si sa il oblige astfel sa jefuiasca o banca sau orice altceva ...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu