Elis pavaje preturi

Elis Pavaje a lansat în luna iunie campania aniversară cu ocazia împlinirii a 20 de ani de activitate. Campania TV se desfăşoară la nivel naţional în perioada 06 iunie - 06 iulie 2011 şi este difuzată pe cele mai importante posturi TV din ţară: Discovery, Antena 3, TVR 1, TVR 2, PRO TV (staţiile locale).

Spotul campaniei urmăreşte conceptul „Pavaje pentru oameni”, comunicând astfel faptul că produsele Elis fac parte integrantă din universul oamenilor, in orice moment al vietii lor. Urmarindu-se viata unui personaj de la nivelul pavajelor, spotul este o expunere de momente cheie succesive din viata de copil - tanar- adult parcurse si care au loc pe pavajele Elis. De asemenea, campania de promovare pune accent pe durabilitatea produselor şi pe experienţa de 20 de ani a companiei în domeniul pavajelor.


Spotul campaniei TV Elis Pavaje de 30 de secunde poate fi vizionat aici

De la pavaje rezidentiale, pavaje industriale, dale şi borduri vibropresate, până la rigole, jardiniere, blocheti, bolţari de zidărie şi bolţari de fundaţie, Elis Pavaje asigură întregul evantai de produse necesare pentru exploatarea eficientă a oricărui spaţiu, în funcţie de destinaţia acestuia.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu