Silan concurs

Silan, Satisfactie garantata sau banii inapoi!
Perioada de desfasurare este cuprinsa intre 20.06.2011 – 31.08.2011

Pentru a putea participa la Campanie, orice persoana trebuie:
Ø     Sa achizitoneaze in perioada Campaniei cel putin unul din produsele participante de la orice magazin de pe teritoriul Romaniei;
Ø    Sa pastreze bonul fiscal in original emis de magazinul de unde s-a efectuat achizitia. Data limita de achizitie a produselor participante este 31 August 2011. Orice bon de casa care poarta o data ulterioara nu este luat in considerare.
Ø    In conditiile in care nu este multumita de performanta produsului, sa trimita la CP 55 OP 5 Bucuresti un pachet care sa contina:
·    o scrisoare de minim 120 cuvinte in care sa explice de ce nu este multumita de performanta produsului achizitionat (minim 2 motive)
·    bonul de casa in original (nu se accepta fotocopii);
·    produsul achizitionat si consumat maxim 500 ml (in cazul returului, sticla de 1L trebuie sa aiba minim 500 ml, sticla de 2 L minim 1.5L
·    datele personale complete, insemnand: nume, prenume, adresa (strada, nr, bl, sc, ap, localitate, judet), telefon fix/mobil (dupa caz), date bancare (numarul de cont IBAN, banca unde este deschis contul – participantul trebuie sa fie titularul contului respectiv), CNP (necesar pentru persoanele fizice in cazul transferurilor bancare).
Ø    Sa suporte cheltuielile de expeditie a pachetului catre CP 55 OP 5 Bucuresti.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu