Comanda la mine antena 1

"Comanda la Mine!", sau "World's Strictest Parents", asa cum este denumit formatul international, este o emisiune de tip Reality, in care adolescenti rebeli si neintelesi au posibilitatea de a-si inlocui parintii cu altii noi, pentru o saptamana. Tinerii s-au saturat de cicaleala parintilor si de atmosfera de acasa si viseaza ca pentru aceasta scurta perioada sa fie liberi, necontrolati si gata de distractie.

Ceea ce nu stiu insa este ca locul in care vor ajunge nu este deloc primitor, iar noii lor parinti cred ca "dr epturi le copilului" sunt doar cuvinte pompoase aruncate intr-o carte...

In fiecare episod, 2 tineri de acest gen (care mereu provoaca scandaluri acasa si la scoala, nu isi asculta deloc parintii, merg la scoala doar pentru a avea un pretext de a pleca de acasa si de a merge in baruri cu prietenii, au corpul acoperit de piercinguri si tatuaje, etc.) sunt dusi departe de casa, intr-un mediu complet strain (daca traiesc intr-un oras mare sunt dusi intr-un sat departe de civilizatie, daca sunt dintr-un sat sunt dusi sa locuiasca cu parinti dintr-un oras, daca provin dintr-o familie instarita, sunt dusi sa locuiasca cu o familie cu o conditie financiara precara, etc)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu