Da jos burta

Da jos burta

La acest program de antrenament, se pot înscrie bărbaţi cu vîrste cuprinse între 25 și 45 de ani, fără boli cronice sau dizabilităţi fizice de toate gradele. Pot lua parte la acest program bărbaţi supraponderali, care au disponibilitatea de a se supune antrenamentului de trei ori pe săptămînă.

De asemenea, cei care se înscriu la concurs trebuie să aibă disponibilitatea de a locui în Bucureşti pe perioada desfăşurării antrenamentului (30 mai- 26 iunie 2011). Înscrierile în concurs se fac în perioada 4 aprilie - 20 mai şi se vor face pe baza completării formularului de concurs, ce va putea fi găsit în numerele din lunile aprilie şi mai ale revistei Men's Health, precum şi pe site-ul www.menshealth.ro.

Formularele de concurs vor fi trimise organizatorului, astfel: *prin poştă, pe adresa redacţiei: Attica Media RMN, Str. Ing. Emil Balaban, nr. 14, sector 1, Bucureşti, cod 010526, menţionînd pe plic "Pentru concursul DA JOS BURTA!".Data limită pentru trimiterea taloanelor este 20 mai 2011, data poștei; * pe email, la adresa concursmh@atticamedia.ro.

Data limită pentru trimiterea acestora este 20 mai 2011; sau * completate pe site-ul www.menshealth.ro, pînă la data de 20 mai 2011 Selecţia candidaţilor se va face în ziua de 24 mai 2011, prin tragere la sorţi dintre toţi bărbaţii înscrişi în concurs care respectă condiţiile din regulamentul de înscriere. Vor fi aleşi opt finalişti, care sînt obligaţi să pună la dispoziţia organizatorilor datele personale.

Cei opt finalişti vor fi contactaţi telefonic de către reprezentanţii revistei Men's Health şi va trebui să se prezinte la sediul Attica Media RMN, în Str. Ing. Emil Balaban, nr. 14, sector 1, Bucureşti, la data de 27 mai 2011. La data de 27 mai li se va recolta proba de sînge pentru un set de analize necesare stabilirii programului nutriţional, vor fi cîntăriţi şi li se va măsura stratul de ţesut adipos.

Afla mai multe despre concursul Da jos burta 2011 pe http://www.menshealth.ro/da-jos-burta

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu