Concurs Philips "O colectie intreaga la picioarele tale"

Concurs Philips "O colectie intreaga la picioarele tale"
Premii prin tragere la sorti: 10 x set de 10 perechi de pantofi Sepala by Mihaela Glavan.
 
Cumpara orice model de epilator sau bikini trimmer Philips si trimite prin SMS la 1827 codul produsului aflat pe ambalajul acestuia, de forma HPxxxx. Pastreaza bonul sau factura pentru validare.
Perioada promoţiei: 15 mai - 31 iulie 2011

Fiecare castigator isi va alege 10 perechi de pantofi, balerini, sandale, pantofi sport, botine sau cizme de orice model si culoare din colectia primavara – vara Sepala by Mihaela Glavan disponibile pe site-ul www.sepala.ro/onlinestore/Sepala. Acestia vor fi invitati telefonic la Bucuresti in perioada 15-20 august 2011, la o data si locatie comunicata de Organizator pentru a li se lua masurile necesare si a-si exprima optiunea in alegerea modelului, in prezenta si cu sprijinul designer-ului Mihaela Glavan.
Dupa exprimarea optiunii de catre toti castigatorii, acestia vor primi modele de pantofi, balerini, sandale, pantofi sport, botine sau cizme alese in maxim 30 zile lucratoare prin curier la adresa indicata.
In cazul in care castigatorii nu sunt din Bucuresti, Organizatorul va asigura acestora transportul dus – intors cu trenul sau va deconta benzina necesara si in cazul in care va fi necesar va asigura cazarea timp de o noapte la un hotel de 3 stele.
Valoarea totala a premiilor acordate in cadrul acestei campanii este de 20 500 ron fara TVA.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu