Concurs MOL Romania - 10 plinuri cadou in fiecare zi

Concurs MOL Romania - 10 plinuri cadou in fiecare zi

Premii prin tragere la sorti: 460 x plin de carburant reprezentând carduri de carburant MOL Gold cu valoarea de 200 lei (cate 10 premii pe zi). Premii instant: dublarea punctelor de loialitate pentru fiecare tranzactie de achizitie carburant.

Cumpara combustibil MOL din statiile participante, achita cu numerar sau card bancar si foloseste cardul MultiBonus pentru acumulare de puncte.

Perioada promoţiei: 05 mai - 19 iunie 2011

Cum poti castiga cu MOL Romania?

Primul bon castigator este al 10-lea bon care se incadreza in regulile campaniei. Se “recalculeaza” frecventa de atribuire prin generarea unui numar din intervalul: 20 +/- 40%, adica [12,28] – presupunem ca se genereaza numarul 16. Urmatorul bon castigator va fi al 16-lea bon care se incadreaza in regulile campaniei. Algoritmul continua pina cand se atribuie toate premiile disponibile (50) sau pina cand se termina ziua (ora 00:00:00), in functie de care eveniment se produce primul.

Mesajul afisat pe terminalul casei de marcat, în cazul bonurilor câstigatoare de 1 card de carburant MOL Gold in valoare de 200 lei TVA inclus , este urmatorul:
FELICITARI!
AI CASTIGAT  1 PLIN!
Mesajul afisat pe bon, în cazul bonurilor câstigatoare de 1 card de carburant MOL Gold in valoare de 200 lei TVA inclus, este urmatorul:

FELICITARI!
AI  CASTIGAT UN PLIN
DE CARBURANT IN VALOARE DE 200 LEI!
Nu uita: CU MULTIBONUS POTI CASTIGA DIN
NOU SI ITI DUBLAM PUNCTELE ACUMULATE
la achizitiile de carburant!


Mesajul afisat pe bon, în cazul bonurilor necâstigatoare de 1 card de carburant MOL Gold in valoare de 200 lei TVA inclus, este urmatorul:
FELICITARI! AI ACUMULAT numar dublu
de puncte la achizitia de carburant!
FOLOSESTE IN CONTINUARE CARDUL
MULTIBONUS POTI CASTIGA UN PLIN DE
CARBURANT DE 200 lei!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu