www.paralela45.ro Paralela 45

Membra a celor mai prestigioase asociatii nationale si internationale de profil - ANAT, IATA, ASTA - Paralela 45 Turism este o agentie de prestigiu care ofera turistilor sai servicii complexe legate de petrecerea vacantei: excursii in tara si strainatate, de grup sau individuale, rezervari de bilete de transport (avion, autocar, tren), rezervari la hoteluri, obtinerea de vize turistice, ghizi specializati, inchiriere de masini.

Cu 20 de ani de experienta, Paralela 45 este astazi cel mai bun si mai prolific tour-operator din Romania, atat pentru chartere, cat mai ales pentru circuitele recunoscute pentru calitatea si ingeniozitatea acestora.

Prin cele 30 de agentii ale sale din Bucuresti si din tara si cu ajutorul celor peste 900 de agentii revanzatoare agentia noastra asigura maximum de eficacitate cu minim de resurse.


Incepand cu luna Februarie fiecare turist Paralela 45 va fi rasplatit cu propriul Card de Fidelitate Paralela 45.

Prin intermediul acestui card, turistii nostrii vor beneficia de discounturi la fiecare excursie achizitionata in agentiile proprii Paralela 45.

Programul consta in acumularea de puncte valorice de catre turist pe care le poate preschimba in reduceri din valoarea pachetelor turistice achizitionate.

Suntem printre primii datorita turistilor nostrii care ne sunt loiali si care dovedesc ca produsele noastre sunt competitive pe piata. Ne-am gandit sa-i recompensam pentru aceasta sustinere si sa le demonstram ca ei sunt pe primul loc in ceea ce priveste atentia companiei noastre.

Pentru mai multe detalii vizitati agentiile noastre din Bucuresti si tara.

Va invitam sa beneficiate de avantajele pe care le ofera Cardul de fidelitate Paralela 45.

Paralela 45 – O lume intr-o singura agentie!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu