Webkinz.ro Games Romania

Webkinz World este în prezent si în română. Când te vei juca în Webkinz World vei vedea anumite secţiuni şi opţiuni în română, iar restul vor rămâne temporar în engleză. Şi alte secţiuni vor fi traduse în următoarele câteva luni.


Ce este Webkinz?
Animăluţele Webkinz sunt adorabile jucării de pluş, care vin cu un Cod Secret. Cu acesta poţi intra în Webkinz World unde vei avea grijă de un animăluţ virtual, vei răspunde la întrebări de cunoştinţe generale şi vei juca cele mai minunate jocuri pentru copii!
Pentru a va înregistra si a crea un cont ("Cont") pe acest Site, trebuie sa aveti Codul Secret ("Codul Secret al Animalutului") care vine odata cu fiecare Webkinz sau pe care l-ati cumparat de la eStore.

Veti fi rugat sa va creati un nume de utilizator si o parola si sa va identificati cu Codul Secret al Animalutului în procesul de înregistrare. Când va alegeti numele de utilizator va rugam sa nu folositi numele si prenumele reale sau alte date personale care va pot identifica. Conturile, numele de utilizatori si parolele nu pot fi transferate, nici între Conturi, daca aveti mai multe, si nu au valoare comerciala si nu pot fi rascumparate contra cost.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu