Concurs Neutrogena - Niciodata o piele deshidratata

Cumpara orice produs Neutrogena si trimite numarul bonului fiscal prin SMS la 1884 (tarif normal in retelele Orange, Vodafone, Cosmote). Pastreaza bonul fiscal si ambalajul produsului pentru validare.

In cadrul campaniei se va acorda prin tragere la sorti, 1 premiu in valoare comerciala totala de 2 480 euro, reprezentand o excursie in Norvegia si avand urmatoarele detalii:
- 3 nopti de cazare in la un hotel de 4 stele in orasul Bergen din Norvegia, pentru 2 persoane (castigatorul si un insotitor).
- Tur al fiordurilor pentru 2 persoane (castigatorul si un insotitor), pe durata unei zile intregi, prin Fjord Cruises si Flam Railway.
- Transport cu avionul asigurat pentru 2 persoane (castigatorul si un insotitor) pe rutele Bucuresti-Oslo-Bucuresti, cu plecare din aeroportul Bucuresti-Otopeni, si Oslo-Bergen-Oslo.

  Campania promotionala se va desfasura la nivel national, in perioada 1 mai 2011, ora 00:00:00 – 12 iunie 2011, ora 23:59:59, in conformitate cu prezentul regulament care este obligatoriu pentru toti participantii. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu