Comerciantul.ro

Prima conferinta din seria de evenimente Comerciantul.ro, organizata de Autentic Trade, membra thegroup, a avut loc pe 14 aprilie 2011. Evenimentul a reunit peste 100 de participanti – mari producatori si distribuitori la nivel national si local. Un moment cheie al evenimentului a fost prezentarea studiului Nielsen Romania, studiu realizat exclusiv pentru acest eveniment, care s-a axat pe indicatorii ce departajeaza brandurile puternice de brandurile usor substituibile.Beneficiile unui cont pe Comerciantul.ro

Comunicare. Prin intermediul platformei online Comerciantul.ro, aveti posibilitatea de a trimite un newsletter catre o baza de date formata atat din comercianti mari cat si mici.

Personalizare. Prin crearea propriului cont, sunteti automat inscris intr-o lista si ca rezultat, veti primi ofertele de interes direct pentru dvs. Ofertele primite sunt personalizate in functie de specificul activitatii dvs: zona in care activati, categoriile de produse cu care sunteti prezenti, ofertele existente pe segmentul de piata pe care activati.

Baza de date. Pentru a fi in permanenta informati, aveti acces la o baza de date formata din producatori si comercianti organizata pe doua criterii principale: zona si domeniu de activitate.

Promovare. Fiecare producator sau comerciant este prezent pe site cu portofoliul sau de branduri. In plus, exista o pagina dedicata fiecarui brand al acestuia.

Interactivitate. Platforma online Comerciantul.ro va da posibilitatea de a va crea o imagine in mediul online, in sensul in care puteti fi contactati de alti jucatori din industria de retail.

Informare. Platforma online Comerciantul.ro este singura sursa de informare pentru toti jucatorii din industria de retail: producatori – distribuitori – retaileri – consumatori.

Confidentialitate. Toate datele oferite de dvs. pentru crearea contului sunt confidentiale.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu