www.lucrurigratis.ro

Site-ul LucruriGratis.ro pune in contact pe cei care au lucruri de aruncat cu cei care le-ar putea folosi. Scopul nostru este sa prelungim durata de viata a produselor, si sa evitam cheltuirea de bani pentru produse noi, cand exista altele vechi la fel de bune pe care le putem folosi. Prin utilizarea bunurilor deja produse, reducem consumul, productia si, cel mai important, impactul acestei productii asupra planetei.

LucruriGratis.ro s-a nascut la 1 iulie 2009, si a fost lansat in varianta Beta in 11 octombrie 2009. In prezent sunt mai multe site-uri similare, atat in tara, cat si in strainatate, dar noi ne-am propus sa realizam un sistem mult mai usor de folosit si mai eficient. Numarul de produse de pe site este in crestere pentru ca scopul principal al site-ului este in general privit cu simpatie. Dincolo de oferirea/primirea de obiecte, poti sa ajuti site-ul LucruriGratis prin transmiterea mesajului nostru, prin promovarea ideii de a oferi lucrurile pe care lumea nu le mai foloseste pe GRATIS. Sigur stii pe cineva care ar fi interesat de o astfel de fapta. Asa ca "citeste si da mai departe"!


Pentru a OFERI GRATUIT un produs pe www.lucrurigratis.ro

1. Intra in contul tau (daca nu ai unul, apasa aici, este usor, rapid, gratis).
2. Apasa pe butonul "Adauga produs".
3. Completeaza campurile solicitate, cu date despre produs si detaliile despre modul in care doresti sa oferi produsul.
4. Asteapta ca doritorii sa se inscrie pentru primirea produsului. Pentru a te asigura ca produsul tau va ajunge pe mana persoanei care va avea mai multa nevoie de el, asigura-te ca un numar mare de persoane afla de anuntul tau. In acest sens, poti sa promovezi produsul tau prin instrumentele pe care ti le punem la dispozitie (butonul SHARE).


Pentru a PRIMI GRATUIT un produs pe www.lucrurigratis.ro

1. Dupa ce ai gasit un produs pe care il doresti, intra in contul tau (daca nu esti deja logat)
2. Da click pe produsul dorit, si apasa pe butonul "Vreau sa primesc". In fereastra de confirmare, vei avea posibilitatea adaugarii unui scurt mesaj in care vei putea sa ii comunici proprietarului de ce ar trebui sa iti ofere tie produsul. Mesajul va putea fi citit doar in momentul in care acesta va alege cui ii va oferi produsul.
3. Dupa ce trece perioada pe care proprietarul a setat-o pentru primirea inscrierilor, acesta va citi mesajele, va studia profilul doritorilor, si va decide cui ii va oferi produsul sau.
4. Daca ai fost desemnat sa primesti produsul, vei primi un mesaj cu adresa de e-mail a ofertantului, cu ajutorul careia il vei contacta si veti stabili detaliile predarii produsului.

Afla mai multe pe www.lucrurigratis.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu