Fii urmatorul personaj Fanta

Fii urmatorul personaj Fanta si inregistreaza salutul tau.
Cele mai populare video-uri, care primesc cele mai multe voturi intr-o anumita saptamana, vor fi premiate! La finalul concursului, conducatorul absolut la voturi va fi castigatorul final, si va deveni noul membru al gastii Fanta! Personajul 3D al sau va aparea in urmatorul spot Fanta, pe net, si in multe alte locuri inedite si cool, inlocuind Umbra!
Fiecare utilizator inregistrat poate vota un video, o data pe zi. Cu toate astea, poti sa iti cresti sansele folosind codurile de sub capac: primesti 3 voturi in plus pentru fiecare cod trimis. Le poti folosi pentru un singur video, oricare, in orice moment.
Iti poti maximiza experienta Salutului Fanta folosind codurile de sub capac. Le gasesti sub capacul ambalajelor promotionale de Fanta Orange 500ml, Fanta Madness 500ml, Fanta Lemon 500ml si Fanta Orange 1L, si primesti 3 voturi extra pentru fiecare cod! Le poti folosi si ca sa votezi prin SMS. Doar trimite codul de sub capac, urmat de codul video-ului, la numarul 1732 (numar cu tarif normal).

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu