Sciencemed.ro - Stiinta in armonie cu natura

ScienceMed.ro
Clinicile Sciencemed.ro implementează un nou concept, acela de medicina integrată.
Fiecare pacient este unic şi ne propunem să găsim cea mai bună soluţie individualizată de diagnostic şi tratament. Medicina integrată este un concept nou, adaptat bolilor lumii moderne.
Avantajele acestui mod de abordare complex sunt: diagnosticare cât mai precoce şi exactă a bolilor, posibilitatea de a verifica eficienţa oricărui tratament. Cu ajutorul metodei de biorezonanţă se poate afla din momentul diagnosticării dacă tratamentul ales, fie el homeopatic, fitoterapic sau de sinteză este potrivit pacientului şi suferinţei sale. Se poate afla dacă medicamentul de sinteză are efecte negative şi asupra cărui organ se manifestă aceste efecte. Pot fi testate ca fiind potrivite sau nu cu persoana testată inclusiv cosmeticele si alimentele.

Fiecare metodă terapeutică aplicata de Sciencemed.ro, luată individual are anumite limite, de aceea apreciem că medicina integrată, bazată pe cercetare ştiinţifică, implementată de medici, este soluţia problemelor de sănătate pentru oameni. Fiecare boală debutează ca o sumă de dezechilibre energetice. Ulterior, prin persistenţa blocajelor energetice, dezechilibrul se transferă la nivel fizic, determinând boala organică. Din acest motiv este necesară aplicarea combinată atât a metodelor de detecţie a dizarmoniilor energetice cât şi a metodelor de diagnosticare clasice, conform schemei de mai jos. În această schemă am dorit să punem în evidenţă strategia de abordare integrată şi holistică a unui potenţial pacient. Valoarea diagnosticării subtil-energetice este enormă în contextul realizării prevenţiei primare precoce a bolilor organice, dar şi ca metodă terapeutică care să vindece bolile înainte ca ele să se manifeste prin simptome şi semne. Investigaţiile medicinii clasice işi menţin valoarea pentru a exclude o boală organică declanşată fără simptome manifestate clinic sau pentru a evidenţia leziunile constituite acolo unde blocajele energetice sunt foarte mari şi persistente.

Mai multe informatii gasiti pe siteul oficial: http://www.sciencemed.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu