CISSmarket - Cum sa-ti cumperi imprimanta

     Cu totii stim ca imprimantele nu mai sunt ce au fost. Acum tiparesc la viteze foarte mari prin wireless sau prin retea si la performante ridicate.

     Multi dintre noi avem acasa imprimante care nu prea le folosim pentru ca este destul de costisitor insa nu demult a aparut sistemul ciss care poate reduce costurile de tiparire cu pana la 95%. Astfel primul sfat la achizitionarea unei imprimante este sa va asigurati ca imprimanta sau multifunctionalul pe care vi-l doriti este compatibil cu folosirea unui sistem CISS sau a cartuselor refilabile. Un alt sfat este orientarea catre o imprimanta mai scumpa, din gama de mijloc sau de varf pentru ca acelea folosesc un cap de imprimare permanent, separat de cartusele de cerneala si au si performante net superioare.
     Daca nu stiti ce sa alegeti intre imprimanta si multifunctional e bine de stiut ca sunt bune amandoua. Un multifunctional este la fel de fiabil ca si imprimanta echivalenta si de multe ori folosesc acelasi „motor de imprimare”.
     Cand vine vorba de inkjet sau laser aici e bine de stiut ca o imprimanta inkjet ar fi mai folositoare. Este mai flexibila in sensul ca puteti tipari si alb/negru si color pe diferite tipuri de hartie in timp ce imprimantele laser tiparesc numai alb/negru (doar modele foarte scumpe tiparesc si color).

     Concret cei de la cissmarket.ro va recomanda modele de imprimante pentru acasa, birou si pentru cei pasionati de fotografie. Astfel pentru acasa, multifunctionale din gama de mijloc cum ar fi Epson Stylus SX218 si Epson Stylus SX510W, pentru birou un multifunctional rapid cu duplex (tiparire fata-verso) si anume HP OfficeJet 6500 sau HP OfficeJet 6500 Wireless iar pentru cei care vor calitate maxima a pozelor pot alege dintre imprimantele Epson Stylus Photo P50 si Canon Pixma IP4700 si multifunctionalele Epson Stylus Photo 720WD si Epson Stylus Photo PX810FW.


Pentru si mai multe detalii despre sistemul ciss intrati pe www.cissmarket.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu