In Trecerea Anilor cu Mircea Radu

Prima ediţie din Noul An a emisiunii ÎnTrecerea anilor îl aduce la TVR 1 pe îndrăgitul interpret Demis Roussos. La ÎnTrecerea anilor, telespectatorii vor asculta două dintre hiturile sale - "Good-bye, My Love, Good-bye" şi "It‘s Five O‘clock", reprezentative pentru cele două decade din concurs - ‘60 şi '70.

Odată cu trecerea anilor, marile valori sunt uitate sau necunoscute generaţiilor următoare. O întâmplare amuzantă petrecută la înregistrarea episodului cu numărul trei al emisiunii ÎnTrecerea anilor confirmă încă o dată necesitatea unui astfel de proiect. Una dintre tinerele din juriul emisiunii, născută la sfârşitul anilor ‘80, auzind că Demiss Russos este prezent la înregistrări, l-a confundat pe acesta cu Alexandru Jula, salutându-l pe acesta din urmă cu emoţie în glas: "I´m so delighted to meet you, mister Demis Roussos!" ("Sunt foarte încântată să vă cunosc, domnule Demis Roussos!"). Cu siguranţă, au nevoie de o şansă toate generaţiile!

Fiecare deceniu are farmecul şi problemele lui... Cei care le-au trăit le ştiu. Cei tineri pot citi despre ele... Voteaza pe http://www.tvr.ro/intrecereaanilor deceniul preferat.

În fiecare ediţie În TRECEREA Anilor veţi regăsi invitaţi speciali, importanţi sportivi şi artişti din ţară şi din străinătate, care vor puncta propriile decade, prezentându-şi marele succes muzical, cinematografic sau din domeniul sportiv al perioadei pe care o reprezintă.

1 comentarii:

Anonim spunea...

Am vazut si eu cteva secvente din aceasta emisiune de pe TVR 1.Sper sa aiba succes daca oamenii stiu sa aleaga emisiunile care merita vizionate.

Trimiteți un comentariu