www.Stirile Pro TV.ro

 Cu siguranta cea mai vizitata sectiune de pe www.stirile pro tv.ro este Videoteca. Chiar daca ultima stire incepe fara ca tu sa dai macar click pe play, este o idee buna a celor de la stiri sa poti vedea toate stirile online ca mici filmulete. Cei de la ProTV au luat premiul Emmy in 2008, deci se pricep la facut stiri chiar daca le mai si infloresc uneori. Un lucru bun e ca au scos stirile violente si au facut site special pentru ele, sa intre doar "pasionatii" si anume site-ul www.crimetime.ro


Ultimele stiri de pe stirileprotv.ro:

Carla Bruni si Nicolas Sarkozy au facut o vizita privata la Taj Mahal
01:13
Nicolas Sarkozy si sotia sa, Carla Bruni-Sarkozy, aflati intr-o vizita de patru zile in India, si-au acordat o zi de destindere la Taj Mahal, iar apoi la cetatea mogula Fatehpur Sikri, doua destinatii importante ale patrimoniului turistic.


Diplomatia americana pregateste o remaniere, dupa publicatiile WikiLeaks
00:38
Statele Unite se pregatesc sa organizeze o vasta remaniere a personalului lor diplomatic pentru a muta functionarii identificati in notele interne dezvaluite de WikiLeaks, a afirmat duminica un site de Internet american.


Google.ro si-a schimbat logoul de Mos Nicolae
00:32
Pagina Google.ro si-a modificat logo-ul de Mos Nicolae, afisand ghetute si ferestre prin care se vad fulgi de nea.


Boc:Autostrada Transilvania va merge mai departe
00:27
Emil Boc a declarat ca lucrarile la Autostrada Transilvania vor continua in anul 2011, chiar daca finantarea va fi numai de la bugetul de stat, adaugand, ca, in prezent, se cauta surse alternative de finantare a proiectului. 

Pentru a vedea si tu ultimele stiri de pe www.stirile pro tv.ro trebuie sa intri pe linkul de mai jos:
http://stirileprotv.ro/archiva2/

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu