www.euronet.org.ro Zuccari Re-Code

www.euronet.org.ro Zuccari Re-Code - Produs pentru slabit

Re-code este un supliment alimentar care contribuie la re-echilibarea hormonala a femeii de peste 30 de ani. Restabilirea echilibrului permite, de fapt, re-codificarea mesajelor estrogenilor cu dirijarea distributiei maselor de tesut adipos. Produs 100% natural neconţinând nici o substanţă străină, conservanţi naturali (pentru controlul acidităţii) – lămâie, acid lactic, sorbitol (polizaharid ce nu are influenţe asupra glicemiei), sucraloză – îndulcitor fără calorii.
Deja foarte multe persoane au raportat scăderi semnificative în greutate şi o stare de bine suplimentară.


Certificatele de garanţie pe care le oferă firma Zuccari şi testele în laboratorul Universităţii din Pavia, Italia asigură că nu exista contraindicaţii sau reacţii adverse.
Elementele sale componente au fost selecţionate dintre cele mai bune propuneri ale Naturii:
tripticul de elemente care constituie brevetul Zuccari:

- Izoflavonoizi de calitate – din Pueraria lobata (o plantă căţăratoare cunoscută pentru extraordinarele sale proprietăţi anti-îmbătrânire). Soluţia naturală pentru a contribui la efectele unei funcţionări hormonale oscilante o reprezintă fitoestrogenii, hormonii vegetali prezenţi în numeroase tipuri de plante. Având în vedere că activitatea hormonala este determinată de structura moleculară şi că izoflavonoizii au o puternică analogie structurală cu hormonii feminini, fitoestrogenii cei mai potriviţi pentru creşterea acestui scop sunt izoflavonoizii.

- Fermenţi lactici – Lactobacillus casei şi Lactobacillus acidophilus sunt micro organisme interne ale intestinului uman. Nu întotdeauna însă cantitatea acestora este suficientă pentru o corectă şi completă asimilare a fitoestrogenilor. Condiţiile florei intestinale proprii oricărui individ depind puternic de factori multipli, de aceea un suport în plus este necesar pentru sporirea biodisponibilităţii izoflavonoizilor.

- Florizina – Este o molecula prezentă în coaja Malus pumila, mărul obişnuit.
Scopul acesteia este de a spori absorbţia fitoestrogenilor la nivel intestinal. Este vorba de fapt despre o molecula inteligentă care se comportă ca un paşaport pentru a permite accesul la izoflavonoizi. Florizina se bucură de o asemanare structurală cu astfel de molecule şi probabil acesta este motivul pentru care predispune în mod pozitiv intestinul şi permite o mai mare asimilare a fraţilor săi mai slabi.

Re-Code este comericializat pe siteul de mai jos la pretul de 48Euro:
http://www.euronet.org.ro/pagini/produse_5_55_RE-CODE.php

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu