Se intampla acum cu Tudor Barbu

Emisiunea Se intampla acum cu Tudor Barbu este in fiecare zi de la ora 18:15 pe OTV.

In mai multe emisiuni, Tudor Barbu a indreptat atentia telespectatorilor catre infiintarea unui nou partid, care sa fie format din sustinatorii Legii Cojocaru si care sa aiba ca platforma politica chiar Legea Cojocaru. S-a facut in acest sens si o solicitare publica privind numele pe care ar trebui sa-l primeasca noul partid.
Pe site-ul http://www.variantacojocaru.ro, doctrina Partidul poporului figura de aproape 2 ani. Telespectatorii lui Tudor Barbu au propus, printre altele, si numele de Partidul poporului roman.

Tudor Barbu este desemnat de catre Dan Diaconescu, pentru functia de presedinte al partidului.

Acest Tudor Barbu este acuzat si de victimele mineriadelor:
Asociatia Victimelor Mineriadelor 1990-1991 din Romania i-a trimis, Procurorului General, o plangere penala impotriva lui Tudor Barbu "pentru savarsirea infractiunilor de propaganda pentru razboi civil, genocid si tratamente neomenoase, prevazute si sanctionate de Codul Penal". Presedintele Asociatiei, Viorel Ene, isi motiveaza plangerea sustinand ca in timpul evenimentelor din 13-15 iunie 1990, atunci cand Barbu era reporter la Televiziunea Romana, acesta, sub pretextul filmarii evenimentelor, "a incitat la violenta si acte de distrugere pe sindicalistii bucuresteni, minerii si celelalte persoane venite in Bucuresti la chemarea teroristului Miron Cozma".

1 comentarii:

Anonim spunea...

Buna ziua,
daca se poate ocupativa si de Compania Loto se vede ff clar ca toate extragerile loto sant manipulate numere legate doua cate doua,numere care se repeta la fiecare extragere de la tragerile precedente,pot si report servit ca momeala,o data sau de doua ori pe an se castiga la categoria intaia de persoane numai de loteria romana stiuti, etc.aceasta manipulare se intampla in mod curent nu trebuie decat sa urmaresti fiecare extragere si iti pui mainile-n cap.Castigul net este de 25% ptr jucatori din incasari insa si acest procent de 25% este manipulat incat jucatori s-au rarit considerabil scarbiti de situatia creata.

Trimiteți un comentariu