Poze emo girl | Poze emo love

Poze Emo
Curentul emo este uneori identificat cu o anumită modă. Termenul "emo" e deseori asociat stereotipic cu blugi strâmți, breton lung întins pe o parte a feței sau peste unul sau chiar amândoi ochi, drept, negru închis la culoare, tricouri strâmte care de obicei au inscripționate pe ele numele unor trupe de rock, curele cu ținte cu catarame, teniși de pânză în genul Converse All Stars, adidași de skater sau alți papuci negri (în general vechi, ponosiți) și groși, ochelari cu ramă neagră groasă eventual și o geantă lungă tip poștaș.
Moda emo s-a schimbat în timp. Trendul inițial prevedea păr simplu, fără cărare, pulovere strâmte, cămăși și geci. Această modă a fost uneori caracterizată ca fiind un simplu moft, un capriciu.

Recent, trendul emo este asociat cu un stereotip ce constă în a fi emoțional, sensibil, timid, introvertit, anxios. Mai este asociat și cu stări de depresie, tendințe de auto-provocare de răni, chiar și sinucidere.

Poze emo girl | Poze emo love:

Poze emo girl | Poze emo love

5 comentarii:

Anonim spunea...

soper pozik:P:P...
si eu sunt emo si ma mandresc cu asta :P>:D< va pop dolce pe toti emoney mey......daca vr sa vb cu me dati add la emmo_girl14....saw....emo_kid_my_name....va astept bye:P>:D<

Anonim spunea...

super dragute pozele

Anonim spunea...

ce misto is pozele..dak vrety s amai schimba niste vb va las id-u meu;) e.kidda

Anonim spunea...

dragute poze

Anonim spunea...

foarte tare mai mult negru si roz

Trimiteți un comentariu