Narcisa Salbatica Ultimul episod | Film serial Narcisa Salbatica

Narcisa Salbatica - o poveste de dragoste
Narcisa Salbatica nu este o poveste cu personaje miraculoase şi aventuri supranaturale. Este o imagine a vieţii reale a cărei magie vine din spectaculoasa forţă a destinului. Destinul îşi va pune amprenta pe vieţile protagoniştilor, făcându-i martori la întâmplări incredibile, transformări şi răsturnări impresionante de situaţii.

Daca ai ratat ultimul episod de la serialul Narcisa Salbatica, nu e nici o problema, gasesti toate episoadele varianta video completa pe siteul http://narcisasalbatica.a1.ro/episoade.html
Cei de la antena1 au inteles ca lumea sa uita si online la Narcisa Salbatica si decat sa le faca vizite celor de la trilulilu, 220 sau alte siteuri care contin video, posteaza ei pe site-ul serialului ultimul episod difuzat.

Link-uri catre episoadele din Narcisa Salbatica puteti gasi si aici.

9 comentarii:

Anonim spunea...

actorii sunt nemaipomeniti.

Anonim spunea...

narcisa parca s-a nascut pe scena,e fireasca,naturala,expresiva si plina de nuante.e ff reusita.FEICITARI,sa nu renunti la a fi actrita!regretabila prestatia nicolei dutu,care e teatrala,fara a fi naturala,asa este si in viata de zi cu zi,n-are nici-o candoare,e RECE si pretioasa.in rest,toti actorii sunt firesti,de nota 10

Anonim spunea...

Toti actorii naturali profesionisti,cu exceptia Nicolei Dutu care are un rol antipatic pe care il abordeaza neprofesional iti lasa impresia ca printre ceilalti actori este in plus .

Anonim spunea...

narcisa salbatica

Anonim spunea...

NARCISA SALBATICA este un serial deosebit de interesant,cu personaje puternic conturate,care-si joaca rolul foarte bine.iar despre Nicola Dutu acesta este rolul ei si-l joaca foarte bine.

Anonim spunea...

e misto mie una mia placut chiar daca nu lam vazut de la inceput imi place!!!

Anonim spunea...

Stie cineva cand e reluarea la Narcisa salbatica?

Anonim spunea...

cel mai nemernic dintre actori,este CRISTIAN,cand il vad i-mi vine sa sting tv-ul banuiesc ca in realitate este opus -bravooo secretara KATY joaca dupe prompter

Anonim spunea...

Buna.! Sunt Madalina, am 15 ani. si imi place actoria.Acest serial este unul dintre cele mai reusite .Dar sa nu uitam si de serialul"Secretul Mariei", cu multi actori buni si indragiti de toata lumea! IUbesc. povestea acestui film si mai ales.. actorii din ea.! Sper ca intr-o zi. sa ajung si eu ca voi. imi place si mie la fel de mult actoria la fel ac voi.! astept un raspuns daca se poate.! O seara placuta in continuare.!

Trimiteți un comentariu