Moda Toamna Iarna 2011 - 2012

Moda Toamna Iarna 2011 - 2012
Femeile androgine par să fie sursa de inspiratie pentru designeri de moda pentru toamna / iarna 2011 - 2012. Deci, nu va aruncaţi jacheta militara, hainele de birou negre, sacourile, curelele şi tineti minte ca nuantele închise sunt principalele elemente care pot fi găsite în colecţiile prezentate pe pistele de moda. Totusi, un dram de feminitate si simplitate poate fi văzut în asociere cu aceste elemente masculine.
 Tendinta militara

O tendinţă care a fost extrem de populara în ultimele sezoane revine pentru toamna anului 2011 - 2012. Totusi, aceasta este diferită de ceea ce au fost utilizate în alte anotimpuri. Paltoanele şi jachete militare care par a veni direct de la armata rusă, ar putea fi văzute în colecţia Max Mara. De asemenea, pantaloni kasatchok, cizme la nivelul genunchiului şi curelele mari au fost incluse în prezentarea Max Mara. Burberry au prezentat cizme pe coapsa, paltoane, jachete militare in culori surprinzatoare, cum ar fi albastru electric şi verde.

Photobucket
Photobucket
 Moda Toamna Iarna 2011 - 2012
Stilul Dandy este încă la modă în această toamnă cu o interpretare interesantă de Dolce & Gabbana cu fuste si cu funde mari, în timp ce Salvatore Ferragamo aduce o nota subtila de masculinitate la colecţia sa cu centuri mari şi blazere supradimensionate.
Photobucket
 Moda Toamna Iarna 2011 - 2012
Spre deosebire de stilul militar puteţi vedea mai multe piese feminine pentru sezonul rece. Blanuri , mantouri, fuste înguste până la genunchi, rochii şi bluze plisate au fost prezente în colecţie Burberry. De asemenea, colectia Versace pentru toamna 2011 poate fi descrise ca fiind eleganta, sofisticata si plina de farmec cu rochii scurte şi etanşe, precum şi rochii lungi. Feminitatea si de luxul au fost cuvintele cheie ale colectiei Christian Dior pentru toamna / iarna 2011 - 2012. Cizmele peste genunchi rămân o tendinţă de toamna / iarna 2011 - 2012.

Photobucket
 Moda Toamna Iarna 2011 - 2012
Blana pare a fi principalul element de toamna / iarna. În colectia Dolce & Gabbana nu ar putea lipsi cizmele si blana. Tema colectiei Chanel a fost încălzirea globală şi efectele ei asupra vieţii noastre. Karl Lagerfeld crează costume complet din blană. Blana a fost folosit nu numai pentru haine si veste cum am vazut la Michael Kors, Lanvin şi Vivienne Westwood, dar chiar şi pentru pantofi, genţi de mână şi chiar si pantaloni. La Kenzo puteţi vedea sacoşe din blană. Cei mai mulţi designeri de moda utilizeaza blană sintetică pentru a crea colecţiile lor.

Photobucket
 Moda Toamna Iarna 2011 - 2012
Pielea a putut fi vazuta la Hermes, DNKY, Diesel , DSquared2, Bottega Veneta, Dior, Celine, Balmain. Pantaloni de piele, jachete din piele sau chiar un întreg costum din piele a făcut una dintre elementele cheie pentru sezonul urmator.
Photobucket
 Moda Toamna Iarna 2011 - 2012
Rosul va fi cu siguranta culoarea principală pentru toamna / iarna si apare în aproape fiecare colecţie. Roşul intens pentru un produs elegant si extrem de feminin apare la Carolina Herrera, combinatii de rosu, galben si verde la Lacoste, roşu şi verde la Marc Jacobs sau rosu visiniu la Nanette Lepore.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu