ITGalaxy - locul unde gasesti laptopuri ieftine

ITGalaxy.ro este magazinul online cu peste 10000 de produse din majoritatea categoriilor de produse din gama IT&C. Lansat la inceputul anului 2007 www.itgalaxy.ro este un magazin care s-a dovedit de un real succes. Un factor important în evoluţia www.itgalaxy.ro, l-a avut colaborarea cu Mio Technology Corp, pe segmnetul de PDA-uri, CarNavigatoare şi Smartphone-uri, dar şi vânzările de Telefonie Mobilă, Laptopuri şi Componente IT&C.

ITGalaxy a avut in vedere fidelizarea clientilor prin diverse campanii de bonusare si anumite cadouri oferite în funcţie de numărul de comenzi.

Cei care detin un laptop stiu ca una din firmele de prestigiu care produc laptopuri este firma Dell. Laptopurile Dell sunt adeseori caracterizate prin trei cuvinte: putere, gratie si eleganta.

Laptopul Dell Studio 1745 este comercializat de catre ITGalaxy la un pret de 2199 lei, un pret foarte mic pentru un laptop care ofera o multitudine de facilitati (procesor puternic, 4GB de RAM, ecran de 17,3" si o intreaga suita de porturi pentru toate nevoile). La acest pret primesti bonus PC Game Bloodrayne 2 + Antivirus Bit Defender 3 luni + Mouse Logitech. Dell Studio 1745 este singurul laptop cu display de 17" care are tehnologia LED si este comercializat un pret atat de scazut. Laptopul mai dispune si de camera web de 2MP, difuzoare stereo incorporate JBL, WLAN si o carcasa cu o deosebita culoare midnight blue. Este cu siguranta un laptop pe care l-as cumpara.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu