Gsp tv online

Pachetele Premium Gsp tv.ro fac parte dintr-un sistem inovator, care iti ofera acces total la toate video-urile si transmisiunile Live de pe site-ul gsptv.

Achizitionind unul dintre pachetele premium, de 7 zile pentru 2 EUR+TVA, 30 de zile pentru 4 EUR+TVA sau 60 de zile pentru 6 EUR+TVA, vei putea urmari, fara restrictii, orice video sau transmisiune LIVE de pe Gsp tv online.

Prin Pachetele Premium vei avea acces la goluri, faze si rezumate ale meciurilor din Liga I, la un meci LIVE si la emisiuni care vor fi transmise LIVE pe gsptv.

Pentru o transmisiune corecta a transmisiunilor LIVE banda ta de internet trebuie sa fie, de preferat, de 1 Mbps, dar nu mai mica de 500 kbps.

Din oferta Pachetelor Premium nu vor face parte transmisiunile Live ale meciurilor transmise GSP TV, acestea putand fi urmarite doar la postul GSP TV.

Daca intampini probleme la achizitionarea unuia dintre pachetele GSPTV.RO Premium sau daca ai nevoie de informatii suplimentare, te rugam sa ne trimiti un e-mail la adresa gsptv@gsp.ro!

Pentru gsp tv online live intrati aici: http://gsptv.gsp.ro/live_gsptv.php

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu