Zara film indian

Zara film indian
Zara este o tanara frumoasa si educata, in varsta de 21 de ani, care provine dintr-o familie de musulmani. Ea traieste o poveste de dragoste minunata cu Samar, iubitul ei din adolescenta. Intoarsa acasa de la studiile din SUA, unde a fost impreuna cu iubitul ei, Zara isi gaseste sora, pe Zeenat, locuind impreuna cu familia sotului ei, Amir.
Zara incepe pregatirile pentru nunta ei cu Samar, care va avea loc la intoarcerea acestuia din SUA. Cand totul pare perfect in viata frumoasei tinere, lucrurile se schimba radical. Sora ei, Zeenat, ii cere o favoare care ii poate schimba complet viitorul. Daca Zara va alege sa-si ajute sora, il va pierde pe Samar pentru totdeauna. Daca nu, sora sa isi va pierde casnicia.

Serialul Zara este pe National TV de Luni pana Vineri de la orele 17:00


Zara film indian


Regizor: Pawan Kumar Sahu
Distributie: Samiksha, Malini Kapoor, Nikhil Arya

9 comentarii:

Anonim spunea...

nu se joaca bine pt ca isi bate joc gul de amam fiul zzarei si o uraste pe zara care a suferit mult pt ca e nevinovata nu mai este asa frumos filmul ca inainte este un trucaj

Anonim spunea...

imi place zaara foarte mult dar cine este cea care vrea sa o omoare pe zaara nu cunva zinat

Anonim spunea...

stie cineva cate episoade are filmul?

Anonim spunea...

imi place fff mult zaara

Anonim spunea...

zaara este cel mai tare film pe cere lam vazut vreodata . kushi zaara mehak snt cele mai frumoase imi place l nebunie si sagar eeeeeee super filmul . nu o suport pe gul si pe mircho si amaan kre e influentat de guul .t besk zaara khusi si mehak

Anonim spunea...

si serianul cum il vad pe net

Anonim spunea...

alex

Anonim spunea...

zara e un film frumos,cu de toate;trukje,act, drama,dar mai ales,ce-si pot face surorile una alteia.nu am vazut ultimele episoade si nu reusesc.cum sa fac?

Anonim spunea...

imi mare foarte rau ca sa terminat acest film minunat imi placea ffttt mult il urmaream in fiecre zi si nu pierdeam nici un episod iar acum caut ultimele 2 ep.si nu le gasesc nush cum sa dau de ele.va pup pa!!

Trimiteți un comentariu